Historia

Hur allt började?

Simon och Christian, som är ägare av företaget, fick hösten 2016 frågan, av sina dåvarande arbetsgivare Mikael Torstensson och Hans Ståhlgren, om de var intresserade av att ta över byggverksamheten de bedrivit i många år! Detta med ålderns rätt då pensionen närmade sig och de ville börja trappa ner i tid, då de även drev en bygghandel i Virserum.

Simon och Christian tog klivet och bestämde sig för att göra en satsning, startade ett nytt AB och köpte upp alla verktyg, fordon, ställningar med mera, som tillhörde själva byggverksamheten Mikael och Hans bedrev.

Namnet Byggtjänst ville vi behålla och det kändes bra att på något sätt föra detta vidare av våra gamla arbetsgivare, som vi båda jobbat åt hela vårt aktiva yrkesliv. Byggtjänst i Virserum AB blev alltså Rydén & Petersson Byggtjänst AB i ny regi.

Vi fick ta över alla inkomna och pågående jobb, samt tog vi med oss två arbetare som vi anställde i nya bolaget.

I januari 2017 drog vi igång och var fyra anställda. Jobben flöt på bra och nya kom in, så vi insåg fort att vi måste vara fler om vi ska hinna med. Innan första året var slut så var vi 6st anställda i bolaget.

 

Idag i skrivande stund, den 1 mars 2022, är vi 8st anställda och två skollärlingar.

 

Vi vill tacka alla som stöttat oss till att göra denna satsning så som familjer, vänner och arbetare! Hade ni inte velat vara med oss på detta hade det inte gått! Även våra gamla arbetsgivare som en gång vart en del av att bygga upp vår kunskapsbank inom byggnation.

 

Vi hoppas på många fler utvecklande och roliga år inom detta väldigt givande yrke. Att få hjälpa människor med sina hem och hus och förverkliga deras idéer är för oss väldigt privilegierat!

Stort tack så långt!

Mvh Simon och Christian

BESÖKSADRESS OCH
KONTAKTINFORMATION

Bonaregatan 7
570 80 VIRSERUM
Tel: 0495-300 90
E-post: info@rpbyggtjanst.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår